Alapvető tájékoztatás az adatvédelemről ügyfelek és kapcsolattartóik részére

Adatkezelő

A PROVARIS Varga & Partners Ügyvédi Társulás vezetője: Dr. Varga István Ügyvédi Iroda
(1053 Budapest Károlyi u. 9. Central Palace 5. em., “iroda” vagy “mi”)
e-mail: info@provaris.hu
Tel: +36706051000

Adatkezelési célok és jogalap

Az Ön személyes adatai kezelése azért indokolt a számunkra, mert

(i) jogi szolgáltatásokat nyújtunk szerződés alapján Ön vagy az Ön alkalmazója, megbízója vagy azon személy részére, akinek Ön szolgáltatást nyújt, mint ügyfelünk (együttesen “Önök”) részére, így ideértve jogi tanácsadás és kapcsolódó szolgáltatások nyújtását, ügyfél konferenciák és események szervezését; az ügyfélkapcsolat és a fennálló megbízás kezelését; összeférhetetlenség ellenőrzését, amely jogos érdekünk.
(ii) kapcsolatot tartunk Önökkel az Önöket érdeklő eseményekkel, szolgáltatásainkkal és hírekkel kapcsolatosan, amely jogos érdekünk.
(iii) jogszabály előírja számunkra új ügyfelek személyazonosságának ellenőrzését, pénzmosás és csalás megelőzését, adózási kötelezettségek és ügyvédi tevékenységből eredő nyilvántartási kötelezettségek teljesítését.

Adattovábbítás címzettjei

Az Ön adataihoz az irodánkon belül a „szükséges ismeret elve” alapján az iroda közreműködő partnerei és a velünk együttműködő ügyvédek és ügyvédi irodák, a titkárságunk és az IT funkció férhetnek hozzá. Az adatokat velünk együttműködő más ügyvédek és ügyvédi irodák részére akkor tesszük hozzáférhetővé, ha ez az adott megbízás teljesítése vagy egy szolgáltatás nyújtása szempontjából indokolt. Az adatai kezelésével kapcsolatosan megfelelő garanciákat léptettünk életbe, és megőrizzük az adatai biztonságát, illetve az ügyvédi titkot.

Jogok

Önt többek között megilleti a személyes adataihoz való hozzáférés, személyes adatai helyesbítésének és törlésének joga a Kiegészítő tájékoztatásban foglaltaknak megfelelően. Az Ön jogainak gyakorlását az ügyvédi titoktartási kötelezettségünk korlátozhatja.

Kiegészítő tájékoztatás

További információért olvassa el Teljes Adatkezelési Tájékoztatónkat utolsó frissítés: 2019. december 14.

A magasabb felhasználói élmény érdekében weboldalunk sütiket használ.