Kereskedelmi jogi és cégjogi csoportunk átfogó tapasztalattal segíti a cégek alapítását és működését a strukturális és kereskedelmi kérdésekben egyaránt.

A Bagdi Áron által vezetett csoport széles körű multinacionális és magyar társasági ügyfélkör üzleti szempontú jogi tanácsadását látja el a cégek alapításától kezdve különös figyelemmel a megfelelő cégforma és struktúra kiválasztására, valamint a tervezett tevékenység és gazdasági szektor jellemzőire. Jogi támogatásunk Ügyfeleink számára a legjobb társasági jogi megoldás mellett a kapcsolódó szervezeti szabályozással egyensúlyt teremt a tagok, befektetők és a menedzsment között a hatékony működés érdekében. Tanácsunkkal segítünk az Ügyfeleink cégének fejlesztésben, legyen szó tőkeemelésről, külső befektető bevonásáról, beolvadásról vagy felvásárlásról és a kapcsolódó tranzakciókról.

Tevékenységünk során a gazdaságok teljes kereskedelmi tevékenységéhez nyújtunk jogi támogatást a megfelelő szerződéses működés és kapcsolódó jogszabályi megfelelés érdekében. Folyamatosan monitorozzuk és támogatjuk ügyfeleink működését, hogy az jogilag megfelelően megfeleljen a kapcsolódó fogyasztóvédelmi, versenyjogi és más ágazati szabályoknak, közreműködünk az általános szerződési feltételek és szabályzatok kialakításában ellátjuk a NFH, a GVH, a NAIH és egyéb szakhatóságok, valamint a bíróságok előtti képviseletet.

A magasabb felhasználói élmény érdekében weboldalunk sütiket használ.