Teljes körű jogi szolgáltatásokat nyújtunk iparjogvédelemi és versenyjogi ügyekben és képviseljük ügyfeleinket a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Szellemi Tulajdon Világszervezete, az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala, a magyar versenyhatóság, fogyasztóvédelmi hatóságok, illetve bíróságok előtt.

A PROVARIS Liber Ádám által vezetett szellemi tulajdon és versenyjogi csoportja nemzetközi bejelentési projekteket koordinál, segítjük ügyfeleinket a szellemi tulajdon megsértésével szembeni hatékony fellépésben, illetve szellemi tulajdon portfólió kezelésben. Széles körű tapasztalattal rendelkezünk tisztességtelen verseny elleni jog, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok, illetve a versenykorlátozások joga területén.

Szolgáltatásaink:

  • Kutatás, bejelentés, felszólalás és szellemi tulajdon portfólió kezelés 
  • Szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogok átruházása és használatuk engedélyezése
  • Szellemi tulajdon megsértésével és tisztességtelen versenycselekmények elleni szembeni fellépés
  • Domain vitarendezés
  • Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok és versenykorlátozások.

Referenciák

Szolgáltatásokat nyújtunk a kutatás, bejelentés, felszólalás és szellemi tulajdon portfólió kezelés, szellemi tulajdonnal kapcsolatos jogok átruházása és használatuk engedélyezése területén; a szellemi tulajdon megsértésével és tisztességtelen versenycselekmények elleni szembeni fellépéssel; domain vitarendezéssel, továbbá a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok és versenykorlátozások jogával kapcsolatosan.

A magasabb felhasználói élmény érdekében weboldalunk sütiket használ.